easy psychological test

π—£π—œπ—–π—ž 𝗔 𝗠𝗔𝗑 π—œπ—‘ π—§π—›π—˜ 𝗧π—₯π—˜π—˜
π—•π—˜π—™π—’π—₯π—˜ 𝗬𝗒𝗨 π—₯π—˜π—”π—— π—§π—›π—˜ π—₯π—˜π—¦π—§ 𝗒𝗙 π—§π—›π—˜ 𝗣𝗒𝗦𝗧.

“Which number of the 21 little people in the tree do you resonate with? Look at the picture before reading below.

This simple psycho-emotional test inspired by Pip Wilson’s method can reveal interesting points about you.

Pip Wilson is a psychologist and trainer known worldwide for the very simple method in which he manages to help people find their maximum potential and balance in life. Pip Wilson also invented the Blob Tree method.

If you chose the little man 2 or 3, then you are an ambitious and confident person. You know that you will succeed all the time and that convenient situations will always come up to help you in your progress.

Little man number 1 is a self-assured person, content with his life and optimistic. He is an intelligent person, the capable should see in perspective.

Little man number 21 is a person who tries, but does not know how to find the best solutions for his life. He is a little man who must learn to ask for help from those around him and to give up his suspicious nature.

If you chose the little man 9, 19 or 4, it defines you as a non-social, suspicious and confident person. The number 19 man can have narcissistic inclinations and is envious of the success of others.

The number 4 little man gives up too quickly, does not trust his extraordinary potential. And the number 9 little man will do anything to prove that he is wonderful too, but it is easier to keep his lonely side, because in this way he justifies his mistrust in others.

Little people 7, 11, 12 characterize communicative people who know how to offer support to their friends. These people are characterized by a high emotional intelligence that helps them successfully deal with life situations. They have team spirit, they see the bright side and they find solutions all the time.

The number 5 little man is creative, loves life, enjoys every moment, love and knows how to be grateful to all the good things around him. This helps him to maintain a positive outlook and so he always has open doors to all the best!

The number 6 little man needs to feel loved, protected and safe. He is the kind of person who always falls in love with the wrong person, because of his unwed need for affection and love. This little man must learn to look more carefully for those who can help him in his evolution, and not those who do not understand his vulnerability.

The number 13 little man is filled with despair and the loss of hope. He must do his best to recalibrate himself to the tree of life and he can easily regain confidence in himself again, seeking the support of his loved ones!

The little people 16, 17 and 18 are optimistic, full of life, with team spirit, perform in any field and look at the challenges with detachment. The number 18 little man likes to feel loved and appreciated, and when he feels it, he becomes your best friend!
The number 14 little man is a soul, a philanthropist, he would do anything to help others. He is characterized by a lot of empathy and a β€²β€² great soul “. This little man should learn to take care of himself, not just others!

The 10, 15 and 20 men are winners. I love the taste of success, even if everyone has different ways to achieve it. The number 20 man is ambitious, confident and full of life, is an innovator and is not afraid to take risks. His detachment and passion bring him many achievements and satisfaction.

Little man number 10 is ambitious, but also very cautious. He is hardworking and determined, that’s why he is successful, pretty much anything he wants. His ideas always stand out and he is appreciated in any environment. And the number 15 little man is motivated by the beauty of the road to success rather than the success itself. He is curious to know new things, to have new experiences, to meet people and to learn something from each one.

The number 8 little man is a dreamer and romantic. He likes to have some moments just to himself. This is how he regains his energy and the mood for life and socialization. It is good for the loved ones to understand their need for isolation and not to misconstrue it, to understand it and to leave the space it needs.”

~ Emily Bender 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s